Banaan-havermoutrepen met pitten

Banaan-havermoutrepen als gezond tussendoortje of neem er eentje voordat je gaat sporten.

Ingrediënten:

  • 75 gram havermout
  • 1 grote rijpe banaan
  • 1 eetlepel honing of agavesiroop
  • 1 theelepel kaneel
  • 50 gram hazelnoten
  • 50 gram pitten en zaden

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Maal de havermout tot meel en prak de banaan fijn. Meng het havermeel met de banaan, honing en de kaneel. 
  2. Hak de hazelnoten zo fijn of grof als je wilt. Schep de gehakte hazelnoten en de pitten door het beslag. 
  3. Bedek een cakevorm met bakpapier en schep het beslag er in. Strijk glad met de bolle kant van een lepel en zet voor 25 minuten in de oven.
  4. Haal de koek met het bakpapier uit de vorm en bak nog 5 minuten op de bakplaat. Laat even afkoelen en snijd vervolgens in repen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s