Kaneel pannenkoeken met appel en rozijnen

De basis van dit recept komt van de gezonde havermout pannenkoeken

Ingrediënten:

  • 100 milliliter melk
  • 75 gram havermout
  • 1 ei
  • Halve appel
  • Handvol rozijnen

Bereiding:

  1. Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 5 minuten. Schil ondertussen de appel en snijd in dunne plakken.
  2. Meng de melk, havermout en het ei met elkaar in een blender. Spatel vervolgens de gewelde rozijnen er doorheen.
  3. Verwarm kokosolie in een pan en giet hier wat van het havermoutmengsel in. Verdeel de plakjes appel over de pannenkoek en bak ze aan beide kanten goudbruin. 

Eet de pannenkoeken bij een uitgebreid ontbijt of voor de lunch. Je kunt ze ook een dag van tevoren maken en ze de volgende dag eten. 

Hoeft het allemaal niet zo gezond? Serveer dan met wat extra stroop of poedersuiker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s