Gnocchi met tomaat en mozzarella

Gnocchi is een typisch Italiaans gerecht waar je veel mee kan variëren. Dit is een simpele, maar super lekkere variatie.

Ingrediënten:

  • 500 gram gnocchi
  • 250 gram cherrytomaten
  • Tomatenpuree
  • Mozzarella
  • Verse basilicum
  • Italiaanse kruiden

Bereiding:

  1. Maak de gnocchi klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  2. Snijd de cherrytomaten in kwarten en bak deze kort aan in een pan. Voeg hier vervolgens de tomatenpuree en Italiaanse kruiden aan toe.
  3. Schep de gnocchi in een ovenschaal en verdeel hier de tomatensaus overheen. Snijd de mozzarella in kleinere stukken en verdeel ook deze over de ovenschaal. 
  4. Zet de gnocchi voor 5-10 minuten in de oven op de grilstand. De gnocchi is klaar als de kaas is gesmolten. 

Serveer met wat verse blaadjes basilicum. Eet smakelijk! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s