Kaneelrolletjes

Na de heerlijke pizzarolletjes (waar m’n vriend nog regelmatig naar vraagt) en de Nutella rolletjes van het kerstontbijt, heb ik dit keer kaneelrolletjes gemaakt. 

Ingrediënten:

  • 1 rol croissantdeeg of plakjes bladerdeeg
  • 50 gram gesmolten boter
  • 1 eetlepel kaneel
  • 3 eetlepels suiker

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit en smeer in met de gesmolten boter. 
  2. Verdeel vervolgens de suiker en kaneel en rol het deeg op. Snijd in stukjes van een aantal cm breed. 
  3. Zet de rolletjes rechtop in een ingevette ovenschaal. Smeer de bovenkant eventueel nog in met de overgebleven boter en zet vervolgens voor 15-20 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s