Gekarameliseerde banaan

Met dit recept ben je in 5 minuutjes klaar. Erg snel en nog lekker ook! De gekarameliseerde banaan kan gebruikt worden voor het ontbijt, de lunch of als dessert. 

Ingrediënten:

  • Banaan
  • Honing
  • Kaneel

Bereiding:

  1. Snijd de banaan in plakjes en smelt wat kokosolie in een koekenpan.
  2. Leg de plakjes banaan in de pan en verdeel ongeveer een eetlepel honing over de plakjes. Bestrooi vervolgens met kaneel.
  3. Bak de banaan aan beide kanten, in totaal ongeveer 3 minuten. 

Eet je de gekarameliseerde banaan als ontbijt, serveer deze dan met wat kwark of yoghurt. Serveer je het als dessert? Schep er dan een bolletje ijs bij. 

Binnenkort komt er een lekker lunchrecept met deze gekarameliseerde banaan online. 

Advertenties

Een gedachte over “Gekarameliseerde banaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s