Kaneelvingers

Iets lekkers voor bij de koffie of thee zijn deze simpele kaneelvingers. Ook leuk voor bij een high tea of feestje.

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • Ei
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel

Bereiding:

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 graden of doe dit volgens de verpakking. 
  2. Snijd het bladerdeeg in dunnere reepjes. Uit één velletje heb ik zes vingers gehaald. 
  3. Meng de suiker en kaneel met elkaar en klop het ei los. Besmeer elke vinger met het losgeklopte ei en bestrooi met dekaneelsuiker.
  4. Zet in de oven voor 15-20 minuten of volg weer de bereidingswijze op de verpakking. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s