Raw chocolate cupcakes

Eenvoudig om te maken en daarnaast ook nog eens een verantwoord, en niet te vergeten lekker, tussendoortje. Eventueel kan je de taartjes ook als ontbijt eten. 

Ingrediënten:

  • 4 dadels
  • 50 gram cashewnoten
  • 2 theelepels cacaopoeder
  • Frambozen
  • Griekse yoghurt 

Bereiding:

  1. Laat de dadels zo’n 5 minuten weken in warm water. Hak ondertussen de noten fijn in een keukenmachine.
  2. Meng de noten met de dadels en het cacaopoeder in een keukenmachine tot een licht plakkerig geheel. 
  3. Verdeel het mengsel over de cupcakevormpjes. Als je de randen bedekt hebt zet je de vormpjes voor 20 minuten in de vriezer om op te stijven.
  4. Schep voor het serveren een lepel Griekse yoghurt in ieder vormpje, eventueel gemengd met honing om het zoeter te maken. Verdeel als laatste de frambozen.

Hoeft het allemaal niet zo gezond? Vervang de Griekse yoghurt dan voor slagroom! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s