Roerei met spinazie

Ben je nog rustig aan het bijkomen van de kerstdagen? Dan kan je ontbijten, brunchen of lunchen met dit recept voor roerei met spinazie. Dit compenseert direct weer voor een deel he calorie inname van de afgelopen dagen. 

Ingrediënten per persoon:

  • 2 eieren
  • Handvol spinazie
  • Parmezaanse kaas
  • Scheutje melk
  • Kokosolie
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk en peper en zout.
  2. Roerbak ondertussen de spinazie in een pan. Meng eventueel met chilipeper.
  3. Zodra de spinazie geslonken is voeg je de eieren toe. Laat licht stollen en roer dan los. 

Strooi er voor het serveren wat parmezaanse kaas over. Lekker met een verse boterham. 

Probeer in plaats van spinazie ook eens roerei met andijvie! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s