Hartige capresetaart

Nog niet bedacht wat je gaat eten vanavond? Probeer dan deze hartige taart! 

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • Groene pesto
  • Tomaten
  • Mozzarella
  • Geraspte kaas
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Haal bladerdeeg uit de vriezer om te ontdooien. Verwarm de oven voor op 220 graden en vet een taartvorm in. Snijd ondertussen ook de tomaten en mozzarella in plakken. De hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de taartvorm.
  2. Bedek je taartvorm met het bladerdeeg en druk de randjes goed aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bestrijk vervolgens met pesto.
  3. Verdeel de plakken tomaat en mozzarella over het bladerdeeg. Bestrooi eventueel met peper en zout. 
  4. Sprenkel wat olijfolie over de taart. Zet in de oven voor 25-30 minuten. Strooi de laatste 10 minuten de geraspte kaas over de hartige taart. 

Als de hartige taart uit de oven komt is er waarschijnlijk overtollig vocht vrijgekomen, giet dit voorzichtig af. Serveer eventueel met wat verse basilicum en/of een groene salade. 

Advertenties

Een gedachte over “Hartige capresetaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s