Boerenkool curry

Een makkelijk gerecht dat binnen een half uur op tafel staat. Serveer deze vegetarische curry bijvoorbeeld met brood of rijst. Natuurlijk kan je ook een stuk vlees toevoegen. 

Ingrediënten:

  • 200 gram boerenkool
  • 1 rode ui
  • Doperwten
  • Wortels
  • 2 eetlepels groene currypasta
  • 250 milliliter kokosmelk
  • Cashewnoten 

Bereiding:

  1. Snipper de ui en fruit deze even aan in de pan. Voeg vervolgens de currypasta toe en bak kort mee. 
  2. Voeg nu de doperwten en gesneden wortels toe en verwarm deze mee. Vervolgens voeg je ook de kokosmelk toe zodat er een egale saus ontstaat.
  3. Schep de boerenkool door de saus en laat zo’n 5-10 minuten meekoken. 
  4. Bij het serveren verdeel je de cashewnoten over de borden.

Eet smakelijk! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s