Witte chocolade fudge met cranberries

Dit is de lekkerste chocolade fudge die ik tot nu toe heb gemaakt! Naast witte chocolade zijn er pistachenoten, kokos en cranberries toegevoegd.

Ingrediënten:

  • 1 blik gecondenseerde melk
  • 300 gram witte chocolade
  • 50 gram cranberries 
  • 40 gram pistachenoten
  • 20 gram kokos

Bereiding:

  1. Breek de chocolade in kleinere stukken en doe samen met de gecondenseerde melk in een pan. Verwarm op laag vuur totdat alle chocolade is gesmolten. Blijf goed roeren! Als je het vuur te hoog zet zal alles aanbranden. 
  2. Zodra de chocolade is gesmolten haal je de pan van het vuur en voeg je de rest van de ingrediënten toe. Roer alles goed door elkaar.
  3. Bedek een brownievorm met bakpapier en giet de fudge hier in. Zet voor ongeveer 4 uur in de koelkast om op te stijven. 

Niet gezond, wel erg lekker! De fudge kan ongeveer 5 dagen bewaard worden in de koelkast. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s