Flammkuchen met gehakt en salade

Een snel en makkelijk gerecht voor het weekend. 

Ingrediënten:

  • Wraps
  • 200 milliliter crème fraiche
  • 400 gram rundergehakt 
  • 2-3 rode paprika’s
  • 2 rode uien
  • Sla 
  • Dressing 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Besmeer de wraps met de crème fraiche. 
  2. Snijd de paprika en de ui in ringen. Kruid het gehakt en verdeel over de wraps. Verdeel ook de paprika en ui. 
  3. Zet in de oven voor ongeveer 15 minuten tot het gehakt gaar is en klaar zijn je flammkuchen.

Serveer met de salade en dressing. Eventueel kan je ook zonnebloem- of pijnboompitten toevoegen. En strooi bijvoorbeeld ook eens kaas over de flammkuchen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s