Kaneelcrunch

Deze kaneelcrunch kan je gebruiken als afwisseling voor bijvoorbeeld je cruesli in de je yoghurt of kwark. 

Ingrediënten:

  • 7 eetlepels amandelmeel
  • 2 eetlepels gebroken lijnzaad
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels boter
  • Zoetstof (bijvoorbeeld honing of bakbestendigr stevia)
  • Kaneel

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. En smelt de boter ondertussen in de magnetron. 
  2. Meng alle ingrediënten met elkaar in een kom en verdeel vervolgens over een bakplaat. 
  3. Zet de crunch voor ongeveer 30 minuten in de oven. Kort laten afkoelen en dan kan je aanvallen! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s