Biscuit chocofudge

Met chocolade fudge kan je enorm variëren. En dit is pas mijn tweede recept, dus bereid je voor op wat nog komen gaat. Deze variatie deed me denken aan arretjescake met maltesers.

Ingrediënten:

  • 1 blik gecondenseerde melk
  • 150 gram (pure) chocolade 
  • 100 gram Maria biscuitjes

Bereiding:

  1. Verwarm de gecondenseerde melk in een pannetje op laag vuur.
  2. Breek de chocolade in stukjes en gooi in de pan. Blijf toeren zodat de chocolade smelt. Het mengsel wordt al snel dikker.
  3. Breek ondertussen de Maria biscuitjes in kleinere stukjes en roer door het chocolademengsel.
  4. Bedek een bakvorm met bakpapier en giet het mengsel in de vorm en druk iets aan. Verdeel eventueel nog wat stukjes biscuit over de bovenkant. Laat het mengsel hard worden in de koelkast, dit heeft ongeveer 3 uur de tijd nodig. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s