Pita met roerei

Een roerei kan voor het ontbijt, de brunch of bij de lunch. 

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • Scheutje melk
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Klop de eieren los in een kommetje en doe er wat peper en zout bij.
  2. Smelt boter in een pan en doe het geklopte ei er in. Zodra het ei iets begint te stollen roer je het los met garde. 
  3. Zet het vuur niet te hoog want dan wordt je roerei erg droog. Blijf regelmatig roeren en zodra het ei gestold is kan je het serveren. 

Serveer met een pita, rauwkost en eventueel wat kaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s