Gevulde paprika met spek en tomaat

Op de blog was al eerder een recept te lezen voor gevulde paprika met rijst en gehakt. Dit recept is weer voor een gevulde paprika, maar dan compleet anders! 

Serveer per persoon één paprika. Dit recept is geschreven voor twee personen.

Ingrediënten:

  • 2 paprika’s
  • 1 (rode) ui
  • 10 cherrytomaatjes 
  • Spekjes
  • Mozzarella
  • Parmezaanse kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak ondertussen de spekjes in een pan zonder boter.
  2. Snijd de ui, tomaat en mozzarella in kleine(re) stukjes. Roer kort door de spekjes als deze bijna gaar zijn.
  3. Snijd de bovenkant van de paprika’s en verwijder de zaadjes. Vul de paprika’s met de ingrediënten en zet in de oven voor 20 minuten.

Strooi bij het serveren nog wat parmezaanse kaas over de paprika’s en serveer eventueel met rijst. Eet smakelijk! 

Advertenties

Een gedachte over “Gevulde paprika met spek en tomaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s