Chocolade fudge 

Het recept is eigenlijk heel simpel, er zit alleen één nadeel aan.. De fudge moet namelijk minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. 

Ingrediënten:

  • 1 blik gecondenseerde melk
  • 350 gram chocolade

Bereiding:

  1. Hak de chocola in kleinere stukjes. En laat deze smelten in een pan met de gecondenseerde melk. Blijf roeren zodat het mengsel niet kookt en de chocolade niet verbrand. 
  2. Giet het chocolademengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal en zet in de koelkast om op te stijven. 

Ik heb de fudge een hele nacht laten staan. Als de fudge helemaal hard is kan je deze opsnijden in blokjes. Garneer eventueel nog met wat cacaopoeder. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s