Zoetzure courgette met tomaat en munt 

Een lekker bijgerecht voor bijvoorbeeld de pasta. Maar ik heb het gewoon als avondmaaltijd gegeten! 

Ingredienten:

  • Zongedroogde tomaten
  • Courgette
  • 2 eetlepels honing
  • 75 milliliter witte balsamicoazijn
  • Munt 

Bereiding:

  1. Laat de gedroogde tomaatjes uitlekken, bewaar ongeveer 3 eetlepels van de olie en de knoflookteentjes uit de pot.
  2. Snijd de courgette in kleinere blokjes en bak deze in de opgevangen olie.
  3. Snijd de knoflook fijn en halveer de tomaten. Voeg de knoflook, tomaten en de honing toe aan de courgette en bak mee. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  4. Zet het vuur uit en giet de witte balsamicoazijn in dr pan.
  5. Laat het gerecht afkoelen en serveer met de munt. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s