Sperziebonen in tomaten-knoflooksaus 

Dit Italiaanse recept is veganistisch, gluten- en lactosevrij. Is dit allemaal niet van belang voor je? Voeg dan lekker spaghetti met gehaktballetjes toe.

Ingrediënten:

  • Knoflook
  • Blik tomatenblokjes
  • Sperziebonen
  • Basilicum
  • Olijfolie 
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Snijd de knoflook fijn en bak deze goudbruin in een beetje olie.
  2. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus indikken. 
  3. Ondertussen kook je de sperziebonen beetgaar. Voeg deze vervolgens toe aan de tomatensaus en kook nog even mee. 
  4. Scheur de basilicumblaadjes boven de pan en roer er doorheen. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s