Nutella mousse

Dit recept is super snel, makkelijk en echt lekker! Je hebt maar twee ingrediënten nodig. De mousse wordt niet zo stevig als dat je gewend bent van uit de winkel, maar man man man… Dat maakt niks uit als je de Nutella mousse proeft! 

Ingrediënten:

  • 250 milliliter slagroom
  • 170 gram Nutella

Bereiding:

  1. Klop de slagroom stevig, maar niet helemaal stijf.
  2. Spatel de Nutella er door de slagroom en klop vervolgens met de mixer. 

Je krijgt de mousse dus niet helemaal stijf. Zet deze voor zo’n 2 uur in de koelkast zodat hij verder opstijft. Hoe langer in de koelkast, hoe steviger de mousse. Je kunt de mousse dus ook al een dag van tevoren maken. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s