De spinazierisotto is alweer even geleden, hoogtijd voor een nieuw risotto-recept!
Ingrediënten:
- Risotto
- Groentebouillon
- Rode ui
- Knoflookteentje
- Sperziebonen
- Cherrytomaten
- Pecorino romano
- Peper
Bereiding:
- Kook de sperziebonen in ongeveer 10 minuten beetgaar. Snijd ondertussen de ui en de knoflook fijn.
- Fruit de ui met de knoflook in een beetje olie in een (wok)pan. Zet ondertussen de water koker aan en meng het gekookte water met een bouillontablet.
- Voeg de rijst toe aan de pan en voeg vervolgens steeds wat van de groentebouillon toe. Roer regelmatig en herhaal dit net zo lang tot de risotto gaar is.
- Breng de risotto op smaak met peper en rasp de pecorino romano er overheen.
- Snijd de cherrytomaatjes kleiner, meng met de sperziebonen en voeg toe aan je risotto.
Eventueel kun je de salade op smaak brengen met olijfolie en dragen.
Advertenties
3 gedachtes over “Risotto met sperziebonensalade ”