Risotto met sperziebonensalade 

De spinazierisotto is alweer even geleden, hoogtijd voor een nieuw risotto-recept!

Ingrediënten:

  • Risotto
  • Groentebouillon
  • Rode ui
  • Knoflookteentje
  • Sperziebonen
  • Cherrytomaten
  • Pecorino romano
  • Peper

Bereiding:

  1. Kook de sperziebonen in ongeveer 10 minuten beetgaar. Snijd ondertussen de ui en de knoflook fijn.
  2. Fruit de ui met de knoflook in een beetje olie in een (wok)pan. Zet ondertussen de water koker aan en meng het gekookte water met een bouillontablet.
  3. Voeg de rijst toe aan de pan en voeg vervolgens steeds wat van de groentebouillon toe. Roer regelmatig en herhaal dit net zo lang tot de risotto gaar is. 
  4. Breng de risotto op smaak met peper en rasp de pecorino romano er overheen. 
  5. Snijd de cherrytomaatjes kleiner, meng met de sperziebonen en voeg toe aan je risotto. 

Eventueel kun je de salade op smaak brengen met olijfolie en dragen. 

Advertenties

2 gedachtes over “Risotto met sperziebonensalade 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s