Appeltaart tortilla’s

Deze tortilla’s kun je eten bij een uitgebreide brunch dit weekend. Maar als je ze serveert met een bolletje vanille ijs heb je een heerlijk dessert. 

Ingrediënten:

  • Tortilla’s
  • Appels
  • Kaneel
  • 25 gramduiker 
  • 30 gram boter

Bereiding:

  1. Maak eerst de appeltaartvulling. Schil en snijd een appel in stukjes, meng deze met suiker en kaneel. Voor 2 appels gebruik je ongeveer 25 gram suiker. Voeg eventueel (gewelde) rozijnen toe. 
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg ondertussen de appeltaartvulling op een tortilla en rol deze op
  3. Smelt boter in een schaaltje in de magnetron en smeer de wraps hiermee in. Rol de tortilla’s door de suiker en bestrooi met kaneel.
  4. Leg de appeltaart tortilla’s in een ovenschaal en zet voor 15 minuten in de voorverwarmde oven. 

Giet eventueel nog karamelsaus over je tortilla’s als je deze serveert. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s