Deze tortilla’s kun je eten bij een uitgebreide brunch dit weekend. Maar als je ze serveert met een bolletje vanille ijs heb je een heerlijk dessert.
Ingrediënten:
- Tortilla’s
- Appels
- Kaneel
- 25 gramduiker
- 30 gram boter
Bereiding:
- Maak eerst de appeltaartvulling. Schil en snijd een appel in stukjes, meng deze met suiker en kaneel. Voor 2 appels gebruik je ongeveer 25 gram suiker. Voeg eventueel (gewelde) rozijnen toe.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg ondertussen de appeltaartvulling op een tortilla en rol deze op
- Smelt boter in een schaaltje in de magnetron en smeer de wraps hiermee in. Rol de tortilla’s door de suiker en bestrooi met kaneel.
- Leg de appeltaart tortilla’s in een ovenschaal en zet voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Giet eventueel nog karamelsaus over je tortilla’s als je deze serveert.
Advertenties