Quesadilla met kip en mozzarella

Een quesadilla is eigenlijk een Mexicaanse tosti. Je maakt ze gemakkelijk voor de lunch of voor het avondeten. Als je kleine wraps gebruikt kun je zelfs als tapas serveren, net als dit eerdere recept voor tapawraps. Lekker om dit weekend uit te proberen! 

Ingrediënten:

  • Wraps
  • Kipfilet
  • Mozzarella
  • Cherry tomaten
  • Griekse yoghurt
  • Pesto
  • Rucola

Bereiding:

  1. Besmeer de wrap met de Griekse yoghurt en pesto. 
  2. Verdeel vervolgens de mozzarella, kipfilet en tomaatjes over de wrap. 
  3. Vouw de wrap twee keer dubbel en leg dan in de gril voor zo’n 5 minuten.
  4. Serveer de quesadilla met rucola en eet smakelijk. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s