Pitachips met fetadip

Een lekkere borrelhap of gewoon als lichte lunch op de zondag. Mooi meegenomen, het is beter dan gewoon een zak chips opentrekken.

Ingrediënten:

  • Pitabroodjes
  • Feta
  • Olijfolie
  • Water

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Snijd de pitabroodjes door midden zodat je één laagje brood hebt. Snijd de pitabroodjes in driehoekjes.
  3. Leg de pitabroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met olijfolie. Bestrooi daarna met peper en zout en zet in de oven voor 10 minuten. 
  4. Maak ondertussen de fetadip door feta in een keukenmachine te mengen met olijfolie en water. Voeg steeds beetje bij beetje toe tot de gewenste dikte.

Serveer de chips met de dip.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s