Vlaflip met warme appel en bastogne

Ik houd van toetjes en ik houd van koekjes. Laat ik nu het beste van beide werelden combineren tot één lekker toetje! 

Ingrediënten voor twee toetjes:

  • 1 appel
  • 250 ml yoghurt
  • 250 ml vanillevla
  • Kaneel
  • Roomboter
  • Bastognekoeken

Bereiding:

  1. Schil de appel en snijd deze in stukjes. Smelt ondertussen de roomboter in een pannetje.
  2. Bak de appel tot deze zachter is in de pan en voeg hier de kaneel aan toe.
  3. Verdeel de appel over de glaasjes. Giet tegelijkertijd de yoghurt en de vla bovenop de appel.
  4. Als laatste verkruimel je de bastognekoeken en dit verdeel je ook over de glaasjes. 

Het is het lekkerst om alle smaken tegelijk te proeven. Dus probeer appel, vlaflip en bastogne op je lepel te krijgen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s