Hüttenkäse quesadilla’s

Hüttenkäse kun je op veel manieren in verschillende gerechten gebruiken. Zo heb ik hüttenkäse al eens gebruikt als beleg op rijstwafels. Dit keer heb ik de vetarme en eiwitrijke kaas gebruikt voor in een quesadilla.

Ingrediënten:

  • Wraps
  • Hüttenkäse
  • Courgette
  • Rucola

Bereiding:

  1. Snijd de courgette in dunne plakjes. Besmeer de plakjes met olijfolie en eventueel met peper en zout. Gril ze in de pan totdat je grilstrepen ziet.
  2. Verdeel ondertussen hüttenkäse over de helft van de wrap. Hier bovenop leg je de gegrilde courgette. 
  3. Vouw de wrap twee maal dubbel en gril deze even. Als de quesadilla’s klaar zijn stop je er wat rucola tussen en dan kun je gaan smullen! 

De quesadilla’s kunnen ook koud worden gegeten. Ik heb ze bijvoorbeeld meegenomen in aluminiumfolie maar m’n werk. Het is dan niet noodzakelijk om de quesadilla’s te grillen. 

Advertenties

Een gedachte over “Hüttenkäse quesadilla’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s