Ananas kokoskoeken 

Ananas en kokos zijn apart van elkaar al lekker. Zo was het recept van gegrilde ananas al eerder te lezen. Het fijne aan dit recept is dat het best verantwoord is! Als je tenminste niet alle koeken in één keer op eet.

Ingrediënten voor ongeveer 10 koekjes:

  • 150 gram havermout 
  • 2 eieren
  • 250 gram (verse) ananas
  • 30 gram geraspte kokos
  • 2 el kokosolie

Ananas uit blik kan ook, maar verse ananas is véél lekkerder! Hou je van lekker zoet? Voeg dan nog 2 el honing toe. 


Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de ananas in kleine stukjes en dep ze droog. 
  3. Meng alle ingrediënten met elkaar in een keukenmachine. 
  4. Schep het beslag in een met bakpapier beklede ovenschaal.
  5. Zet de koeken voor ongeveer 45 minuten in de oven. Als ze te donker worden kun je ze afdekken met bakpapier.

Even laten afkoelen, in stukjes snijden en genieten! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s