Belegde rijstwafels nr 3

Na nummer 1 en nummer 2 is het alweer tijd voor een derde variatie aan belegde rijstwafels. Je kunt eindeloos variëren dus probeer ook vooral zelf leuke combinaties uit en laat ze ons weten! 

Rijstwafel met kipkerriesalade

Besmeer de rijstwafel met kipkerriesalade en eventueel een stukje komkommer. Het lekkerst is het natuurlijk om die kipkerriesalade zelf te maken. 

Rijstwafel met hüttenkäse, jam en aardbeien

Besmeer de rijstwafel eerst met hüttenkäse. Hierna verdeel je er een klein beetje (aardbeien)jam over. Als laatste nog wat aardbeien en klaar is je rijstwafel. Lekker zoet! Rijstwafel caprese

Snijd cherrytomaatjes door de helft en leg ze op je rijstwafel. Verdeel vervolgens verse basilicum tussen de tomaatjes. Eventueel kun je nog mozzarella en balsamicodressing toevoegen. 

Rijstwafel met hagelslag

En nog een zoete oud Hollandse klassieker om dit bericht mee af te sluiten: rijstwafel met hagelslag. Hagelslag is altijd goed, ook op je rijstwafel! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s