Kipspiesjes

Honing mosterd kipspiesjes voor op de barbecue. Oké, in een pan bakken kan ook. Als je er kleine spiesjes van maakt kun je ze serveren bij de tapas of een borrel. 

Je kunt de spiesjes direct serveren, maar koud zijn ze ook lekker. Als je de spiesjes al eerder bakt, is het ook een mogelijkheid om ze even kort op te warmen in de oven. 

Ingrediënten:

  • Kipfilet
  • Eetlepel olijfolie
  • Eetlepel honing
  • Theelepel mosterd
  • Peper
  • Zout

Bereiding:

  1. Snijd de kipfilet in blokjes en meng de rest van de ingrediënten in een kom. 
  2. Doe de kipblokjes in de kom. Zorg ervoor dat alle blokjes bedekt worden met de honing mosterd marinade. Laat dit minimaal een half uur afgedekt in de koelkast staan. 
  3. Rijg de blokjes aan spiesjes en leg ze op de barbecue of bak ze in een pan. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s