Frambozenmousse

Deze frambozenmousse is een fris dessert. Het is zeer eenvoudig om te maken, maar begin op tijd! De mousse heeft namelijk even de tijd nodig om op te stijven. 

Ingrediënten:

  • 250 gram frambozen
  • 200 milliliter crème fraiche
  • 4 eetlepels suiker

Bereiding:

  1. Pureer de frambozen en voeg hier twee eetlepels suiker aan toe. De andere twee eetlepels suiker meng je door de crème fraiche.
  2. Meng de gepureerde frambozen met de crème fraiche om de mousse vervolgens over glaasjes te verdelen. 
  3. Zet de glaasjes in de koelkast en laat de mousse minimaal 3 uur opstijven, maar het liefst de hele nacht. 

Eventueel kan je de mousse serveren met slagroom en een aantal verse frambozen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s