Gegrilde aubergine

Bij de barbecue denk je al snel aan vlees, heel veel vlees. Maar gegrilde groentes van de barbecue zijn ook zeker een aanrader. Daarom vandaag een recept voor gegrilde aubergine van de barbecue met tomaten bruschetta.

Ingrediënten:

  • Aubergine
  • 10-12 el olijfolie
  • 2 teentjes noflook
  • Peper & zout
  • Tomaten bruschetta

Bereiding:

  1. Giet de olijfolie in een schaal en pers de teentjes knoflook er in uit. Voeg de peper en zout naar smaak toe.
  2. Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik.
  3. Leg de plakken aubergine in de olie en laat voor ongeveer 15 min. marineren.
  4. Gril de aubergines mooi bruin op de barbecue.
  5. Verdeel op elk plakje een lepeltje tomaten bruschetta.

IMAG0401.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s