Banaan-pindakaas koekjes

Pindakaas, wie is er niet mee opgegroeid? Super lekker op je brood natuurlijk maar in deze koekjes ook erg lekker! Er is geen suiker toegevoegd aan de koekjes, dus ze zijn nog gezond ook.

Ingrediënten:

  • 2 rijpe bananen (ca 260 gram)
  • 1 el lijnzaad
  • 3 el warm water
  • 30 gram pindakaas
  • 80 gram havermout
  • 60 gram bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 15 gram geraspte kokos
  • 20 gram rozijnen

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng het lijnzaad met het warme water en laat 5 minuten staan.
  3. Prak de bananen fijn in een kom en voeg het lijnzaad en de pindakaas toe en roer goed.
  4. Voeg de bloem, havermout, het bakpoeder en de kaneel toe en roer weer door.
  5. Vorm kleine rondjes op de bakplaat en bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven totdat ze goudbruin en gaar zijn.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s