Lasagne met salami en spinazie 

Ik vind lasagne erg lekker, maar tegelijk vind ik het altijd zoveel werk. Dat is bij deze lasagne niet het geval, je hebt hem zo maar klaar!

Ingredienten:

  • 200 gram spinazie
  • 350 ml melk
  • 500 ml kraanwater
  • 1 zakje mix voor ovenlasagne napoletana
  • 3 tomaten
  • Lasagnebladen
  • 200 gram salami
  • Geraspte kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de tomaten in plakken en de salami in reepjes.
  2. Mix het zakje saus met de melk en het water en laat het inkoken. Je kunt de salamireepjes hier doorheen doen.
  3. Schep een laagje saus in de ovenschaal, leg daarop een laag lasagnebladen, een laag spinazie en een laag tomaten. Herhaal dit tot de ovenschaal vol is. Je eindigt met een laagje saus met daar overheen de kaas.
  4. Laat de lasagne in 35-40 minuten gaar worden in het midden van de oven.

Lekker om bijvoorbeeld te combineren met een salade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s