Tapa wraps

Met wraps kun je veel verschillende kanten op. Zo is er al een recept geplaatst van wraps met kip en een compleet ander recept, namelijk het recept voor kaneelchips. Dit keer heb ik gekozen voor koude wraps. Ik heb vier verschillende varianten gemaakt.

Ingredienten wrap met salami:

  • Wrap
  • Kruidenkaas
  • Sla
  • Salami

Smeer de wrap in met kruidenkaas, bijvoorbeeld Paturain. Hier overheen leg je sla en daar bovenop komt de salami. Rol de wrap op en snij deze in stukjes. 

Ingrediënten wrap met parmaham:

  • Wrap
  • Pesto
  • Rucolasla
  • Parmaham
  • Parmezaanse kaas

Besmeer de wrap met pesto, ik heb rode pesto gebruikt. Hier bovenop komt de rucola, vervolgens de parmaham en de parmezaanse kaas. Snijd de wrap weer in stukjes voor het serveren.

Ingrediënten wrap met kipfilet:

  • Wrap
  • Crème fraiche
  • Rucola
  • Kipfilet
  • Pesto
  • Parmezaanse kaas

Smeer de wrap n met crème fraiche. Volg met een laagje rucola en kipfilet. De kipfilet smeer je in met pesto en hier overheen strooi je parmezaanse kaas. Snijd de wrap in stukjes voor het serveren.


Ingrediënten wrap met geitenkaas:

  • Wrap
  • Geitenkaas
  • Rucolasla
  • Kipfilet
  • Zongedroogde tomaat

Smeer de wrap in met geitenkaas. Volg met een laagje rucola, kipfilet en zongedroogde tomaat. Snijd de wrap in stukjes voor het serveren. 

Advertenties

3 gedachtes over “Tapa wraps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s