Pizzabonbons

Weekend! Dat betekent tijd voor iets lekkers. En deze keer heb ik pizzabonbons gemaakt. 

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • Tomatensaus
  • Geraspte kaas
  • Salami
  • Ham
  • Geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden
  • Geklutst ei

Natuurlijk kan je ook andere ingrediënten gebruiken die je lekker vindt op een pizza. 

Bereiding:

  1. Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de oven voor op 220 graden. 
  2. Leg de plakjes bladerdeeg in een muffinvorm en prik kleine gaatjes in de bodem. 
  3. Bestrijk het bladerdeeg met tomatensaus (bijvoorbeeld pastasaus). Daarna vul je de ze met de ham, salami en geraspte kaas.
  4. Vouw alle punten naar elkaar toe en knijp de bonbons goed dicht.
  5. Smeer de bonbons in met het geklutste ei en strooi er daarna Italiaanse kruiden overheen, zoals oregano. 
  6. Bak de bonbons in ongeveer 20 minuten gaar. 

Leuk om bijvoorbeeld te serveren op een verjaardag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s