Appel-Havermout Cake

Een nieuw recept met havermout, deze keer een cake met appel. Er zit geen toegevoegde suiker in maar dat maakt hem niet minder lekker!

Ingrediënten:

  • 150 gram vermalen havermout
  • 1 banaan
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 tl honing
  • 3 eieren
  • 2 appels
  • 2 tl kaneel

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakevorm in.
  2. Meng alle ingrediënten, behalve de appel, door elkaar.
  3. Snijd 1 appel in kleine blokjes en meng dit door het beslag. Doe het beslag in de cakevorm.
  4. Snijd de andere appel in plakjes en druk deze van boven in de cake.
  5. Bak de cake voor 25 minuten in de oven.

IMAG0264

Advertenties

Een gedachte over “Appel-Havermout Cake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s