Kaneelchips van wraps

Met wraps kun je enorm veel variëren. Dit keer heb ik gekozen voor kaneelchips. Een lekker toetje voor de zondag of gewoon lekker bij de lunch of uitgebreid ontbijt. 

Ingrediënten:

  • Fruit naar keuze
  • Wraps
  • Boter
  • Suiker
  • Kaneel

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt ondertussen de boter in een pannetje of simpelweg in de magnetron.
  2. De gesmolten boter meng je met wat kaneel in een bakje. Dit verdeel je ruim over de wraps. 
  3. Over de boterlaag strooi je met een lepel suiker en eventueel nog wat kaneel. 
  4. Stop de wraps voor ongeveer 10 minuten in de oven, tot ze lekker knapperig zijn. 
  5. Terwijl de wraps in de oven zitten snijd je het fruit. Dit serveer je in een bakje bij de wraps. 


Tip: Snijd de wraps van tevoren al in mooie punten. Nadat ze in de oven zijn geweest kun je ze alleen nog breken. 


Advertenties

4 gedachtes over “Kaneelchips van wraps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s