Soepstengels met parmaham en pestodip

Een tapa avondje of borrel? Dit staat snel op tafel en valt bij iedereen in de smaak.

Ingrediënten:

  • Soepstengels
  • Parmaham
  • 200 gram roomkaas (light)
  • 1 el pesto

Bereiding:

Wikkel de ham om de soepstengels en zet ze in een glas. Serveer in een schaaltje de roomkaas gemengd met de pesto. 

Doe de ham pas vlak voor het serveren om de soepstengels, anders worden de soepstengels slap.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s