Eierkoektaartje 

Er zijn al verschillende berichten over taart verschenen op deze blog. Het recept van bijvoorbeeld de Lemon Cheesecake en de KitKat M&M taart staan gepubliceerd. Dit taartje is weer een wat gezondere versie. Nog een voordeel is dat je in 10 minuten klaar bent met de bereiding. 

Ingrediënten:

  • Verse slagroom
  • (Volkoren) eierkoeken
  • Aardbeien
  • Poedersuiker

Bereiding:

  1. Klop de slagroom tot deze stijf wordt. Voeg eventueel twee eetlepels suiker toe om de slagroom zoeter te maken.
  2. Was de aardbeien en dep ze droog. Daarna verwijder je de kroontjes en halveer je de aardbeien.
  3. Leg een eierkoek met de platte kant naar onder op een bord. Verdeel de slagroom in het midden van de eierkoek.
  4. Leg een tweede eierkoek met de platte kant naar boven op de slagroom. Druk voorzichtig aan, maar zorg dat de slagroom binnen de koeken blijft.
  5. Duw de halve aardbeien in de slagroom, met de snijkant naar buiten. Bestrooi het taartje als laatst nog met poedersuiker.

Het eten is net zo’n knoeiboel als met een tompouce, dus succes! 

Advertenties

Een gedachte over “Eierkoektaartje 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s