Prosciutto melone

Prosciutto melone, of simpelweg: ham met meloen. Eén van mijn favoriete voorafjes en een gerecht dat ik zomers vaak als salade eet. 

Ingrediënten:

  • Meloen
  • Parmaham

Hoe simpel wil je het hebben? Je snijd de meloen, verdeeld de ham over de meloen en klaar is Kees! 

Welke meloen je gebruikt maakt niet zoveel uit. Ik vind cantaloupe meloen het lekkerst, maar galia meloen smaakt ook erg goed. Deze is net iets frisser. Voeg eventueel nog wat balsamicoazijn als dressing toe. En geniet van dit simpele gerecht! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s