Kip pesto met tomaat en paprika

Nog geen inspiratie voor het avondeten? Dit gerecht bestaat uit ingrediënten die je bijna altijd wel in huis hebt, wij in ieder geval wel. En heb je ze niet, kan je altijd nog naar de supermarkt natuurlijk. Het recept is het lekkerste met eigen gemaakte pesto (bericht van zaterdag 4 juni).

Ingrediënten:

  • Kipfilet
  • Paprika
  • Tomaat
  • Pesto


Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de paprika in grove stukken en lege deze op de bodem van de ovenschaal.
  3. Snijd de kipfilet in dunnere plakken zodat deze sneller gaar wordt in de oven. Verdeel de plakken kipfilet over de paprika.
  4. Smeer de kipfilet in met pesto. Hierna verdeel je de tomaten over de kip. Je kan zowel cherrytomaten als gewone trostomaten gebruiken. 
  5. Zet de ovenschaal voor ongeveer 35 minuten in de oven. 

Je kan de kip eventueel met rijst of aardappeltjes serveren. Maar zonder dit is het ook een vullende maaltijd. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s