Bladerdeeg kaasstengels

Afgelopen kerst kreeg ik bij m’n schoonfamilie kaasstengels van bladerdeeg voorgeschoteld. Simpel, maar zo lekker! Dat moest ik natuurlijk zelf ook eens uitproberen. 

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • Geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden
  • Zout en peper
  • Ei

Bereiding:

  1. Verwarm de oven over op 220 graden.
  2. Snijd de plakjes bladerdeeg in dunnere stroken. Ik heb vier uit één plakje gehaald. Je kan de plakjes draaien. Maar maak je geen zorgen, recht smaken ze niet minder.
  3. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork wat gaatjes in het bladerdeeg en bestrooi ze met kaas en kruiden.
  4. Schuif de bakplaat voor 15-20 minuten in de oven.

Even laten afkoelen (als je zoveel geduld hebt) en dan is het tijd om te smullen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s