Rosbief carpaccio

Carpaccio is één van mijn favoriete voorgerechten. Als variatie op de rundercarpaccio heb ik carpaccio van rosbief gemaakt. 

Ingrediënten:

  • Rucola of ijsbergsla
  • Rosbief
  • Peper en zout

Voeg eventueel olijfolie en pijnboompitten toe. 

Je legt de sla op een bord, daar overheen verdeel je de rosbief. Daarna kun je peper, zout, olijfolie en pijnboompitten over de carpaccio verdelen. 

De carpaccio is ook als borreltafel te serveren. Leg de sla op een plakje rosbief en rol deze op. Hier overheen verdeel je de peper, zout en pijnboompitten.

Lekker gerecht voor op een warme zomerdag!

Advertenties

Een gedachte over “Rosbief carpaccio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s